Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Kahvaltılık Gevrek #EnEğlenceliKase Tasarımını Arıyor

Nestlé Nesquik kahvaltılık gevrek 700g paketleriyle birlikte hediye edilen “boyanabilir kase”ler bir yandan çocukların hayal güçlerini ortay...

Nestlé Nesquik kahvaltılık gevrek 700g paketleriyle birlikte hediye edilen “boyanabilir kase”ler bir yandan çocukların hayal güçlerini ortaya çıkarırken diğer yandan kahvaltılarına eğlence katıyor. Nesquik kaseleri ve boyanabilir etiketler sayesinde çocuklar hayal güçlerini kahvaltı sofrasına yansıtabiliyor.

Nesquik’in eğlenceli çizim yarışması kapsamında en beğenilen kase tasarımının sahibi hem çizimiyle Nesquik 700g paketlerinde yer alacak hem de bir adet Samsung tabletin sahibi olacak. Seçilen 5 başarılı kase tasarımının sahibi de birer adet Samsung tablet kazanacak.

Nesquik Eğlenceli Kaseler kampanyası kapsamında 700 gramlık Nesquik paketleriyle birlikte bir adet sarı Nesquik kasesi ve 3 adet boyanabilir etiket hediye ediliyor. Kahvaltı öncesinde diledikleri kalem ve boyalarla hayal dünyalarını özel yapışkanlı etiketlere yansıtan çocuklar, koruyucu bandı çıkararak kasenin etrafını günlerini renklendirecek bir resimle kolayca kaplayabiliyor. Etiketi çıkartıp kaseyi yıkadıktan sonra yeni etiketler ve buraya yansıtılacak resimlerle her kahvaltıda farklı ve özel tasarım bir kaseye sahip olmak mümkün oluyor.

En güzel çizimler Facebook’ta yarışacak

Nesquik, daha fazla çocuğu yaratıcılığa teşvik etmek üzere bir de çizim yarışması düzenliyor. Nesquik’in facebook sayfasında düzenlenecek olan kampanyada, gönderilen çizimler arasında en yaratıcı olanlar özel jüri tarafından seçilecek. Jürinin değerlendirmesi sonrasında birinci olan çocuğun tasarımı Nesquik paketlerinde yer alacak. Kendisi ise bir adet Samsung tabletin sahibi olacak. Seçilen 5 başarılı kase çiziminin sahibi de Samsung tablet ile ödüllendirilecek. Facebook’taki çizim yarışması 8 Kasım – 11 Aralık tarihleri arasında yapılacak. En eğlenceli kase ise 23 Aralık’ta Nesquik Facebook sayfasında duyurulacak.

Bir porsiyon Nesquik, enerji ihtiyacının %7’sini karşılıyor

6 vitamin, kalsiyum ve demir içeren Nesquik kahvaltılık gevrekler, bir porsiyonuyla çocukların günlük alması gereken enerji miktarının yaklaşık %7’sini karşılıyor. Tam tahıllı içeriğinin yanı sıra süt tüketimini destekleyerek kalsiyum alımına da katkıda bulunuyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok