Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Yaz boyunca iyi lezzet ve iyi eğlence

Bella Sombra Hotel Türkbükü, yeni sezonu fark yaratan yeniliklerle karşılıyor. Bu yaz Bella Sombra, en güzel Türk - Yunan mezelerini, modern...

Bella Sombra Hotel Türkbükü, yeni sezonu fark yaratan yeniliklerle karşılıyor. Bu yaz Bella Sombra, en güzel Türk - Yunan mezelerini, modern Akdeniz mutfağıyla yorumluyor ve ilhamını modern meyhane konseptinden alan yeni menüsüyle misafirlerini ağırlıyor. Ayrıcalıklı lezzetlerine, orkestralarıyla Cenk Suyabatmaz, İskender Paydaş, Nova gibi isimlerin sahneleriyle kaliteli eğlenceyi de ekleyen Bella Sombra, yaz boyunca iyi lezzet ve iyi eğlenceyi bir arada yaşamak isteyenleri ağırlıyor!

Ayrıcalıklı misafirperverliği, özgün mimarisi, fark yaratan lezzetleri, kaliteli servis anlayışı ile kapılarını açtığı ilk günden beri ilgi gören Bella Sombra Hotel Türkbükü, iyi yemek ve iyi eğlenceyi buluşturduğu yeni modern meyhane konsepti ile 2017 yazına “Merhaba” diyor. Kendi alanlarında fark yaratan ve birbirinden önemli başarılara imza atan, sektörün deneyimli isimleri Şebnem Ercantürk ve Murat Özalp’in Bella Sombra Hotel Türkbükü’nün yeni sezonu için hazırladığı bu özel modern meyhane konsepti, Bodrum gecelerinde özel lezzetler, kahkahası ve neşesi bol sohbetler, her ana keyif katan canlı müzik performansları ve eğlenceli happy hourlar yaşamak isteyenlerden büyük ilgi görüyor. Haftanın dört günü Bella Sombra’nın keyifli sofralarına en güzel şarkılarıyla Cenk Suyabatmaz eşlik ediyor. Cenk Suyabatmaz Bella Sombra’nın modern meyhane lezzetlerinin tadını çıkaranlara bir de benzersiz bir müzik ziyafeti yaşatıyor.

Damaklara ve Ruhlara Tat Katan Lezzetler…
Eşsiz manzarası ve yeşillikler içerisindeki romantik ambiyansıyla insanı büyüleyen Bella Sombra Hotel Türkbükü’nün modern meyhane konseptiyle yenilenen menüsünde en güzel Türk – Yunan mezelerinin, modern Akdeniz mutfağıyla yorumlandığı özel tatlar bulunuyor. Zeytinyağlı Enginar Dolması, Antep Fıstıklı Mutabbal, Çerkez Pate, Deniz Mahsulleri Kumpir, Taş Fırında Taze Baharatlı Levrek, Mısır Gevrekli Çıtır Kalamar, Namos Tempura, Çiğ Köfte Sushi gibi lezzetler Bella Sombra’nın yeni menüsünde fark yaratanlar arasında yer alıyor.

Lezzet Tutkunları Meze Masası’nda Buluşuyor!
Yenilenen menüsünde ağırlıklı olarak soğuk ve sıcak mezelere yer veren Bella Sombra Hotel Türkbükü yaz mevsiminin keyfini taçlandırmak için hazırladığı açık büfe Meze Masası’nda sunduğu farklı meze lezzetleriyle de ilgi görüyor. Menüde yer alan mezelere alternatifler sunan Bella Sombra Meze Masası damaklarında yeni tatlar yaşamak isteyen lezzet tutkunlarını ağırlıyor.

Bodrum’da Bu Yaz Kadehler Bella Sombra’nın Şerefine Kalkıyor!
Bella Sombra, modern meyhane dendiğinde akla ilk gelen keyifli kadehler için de içki menüsünde birbirinden ideal seçenekler sunuyor. Başta Bella Sombra’nın zengin kavında yer alan özel şaraplar olmak üzere, Elder Flower Spritz, Bella Sombra Martini, Sunset Margarita, Bella Tai’ gibi kokteyller Bodrum gecelerine keyifle kadeh kaldırmak isteyenleri bekliyor.

İz Bırakan Lezzetler, Unutulmaz Geceler…
Bella Sombra sezon boyu sahnesinde ağırladığı ünlü isimlerle canlı müzik geceleriyle de bu yaz adından sıkça söz ettirmeye hazır! Haftanın dört günü Bella Sombra’da orkestrasıyla sahne alacak olan Cenk Suyabatmaz sofralarınızı renklendirip size müzik şöleni yaşatmaya davet ediyor. Geceye keyifle hazırlanmak ve bu yazın en iddialı happy hourlarını yaşamak isteyenleri ise her Cumartesi saat 18:00 – 20:00 arası Bella Sombra’da sahne alan İskender Paydaş bekliyor. Türkçe pop müziğine kazandırdığı eşsiz çalışmaları, setleri, miksleri, düzenlemeleri ve canlı performansları ile fark yaratan ünlü müzisyen Bella Sombra’nın happy hourlarında uzun süre hafızalardan ve kulaklardan silinmeyecek performanslara imza atıyor. Geniş repertuarı, interaktif ve eğlenceli şovlarıyla ilgi gören, Murat Çekem önderliğindeki Nova grubu da en keyifli şarkılarla unutulmaz anlar yaşamak isteyenleri her Cuma Bella Sombra Hotel Türkbükü’nde bekliyor!

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok