Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Hazır yemekten sonra hazır meyve bardağı

Meal Box, kutuda sunduğu ev yemeği keyfini özenle hazırlanmış bardak meyvelerle genişletiyor. Özellikle çalışanlar için geliştirilen Meal Bo...

Meal Box, kutuda sunduğu ev yemeği keyfini özenle hazırlanmış bardak meyvelerle genişletiyor. Özellikle çalışanlar için geliştirilen Meal Box Meyve, uzman bir diyetisyen tarafından hazırlanıyor.

Türk Mutfağı’nın lezzetlerini kutulayarak, şehir insanının yemek sorununu çözen Meal Box, verdiği hizmet ve artırdığı ürün çeşitleriyle birlikte büyüyor. Meal Box’ın en yeni uygulaması Meal Box Meyve, ofis hayatının karmaşası içinde sağlıklı ürünleri tüketme imkanı bulamayanlar için tek pakette farklı lezzetleri bir araya getiriyor.

Diyetisyen kontrolünde hazırlanan özel meyveler, bardakta tüketime sunuluyor. Ofiste daha zinde hissetmek, meyvelerin gücüyle gününü daha verimli kullanmak isteyenlerin ve personeli için yemek satın almaya karar veren yöneticilerin vazgeçemeyeceği meyve bardağı, diyet yapanlar için de sağlıklı bir ara öğün alternatifi oluşturuyor.

HAYATI KOLAYLAŞTIRIYOR

Meal Box Meyve de tıpkı Meal Box’ın tek öğün Yemek Aboneliği menüsündeki prensiple işliyor. Menüler günlük hazırlanıyor. Meyvelerin gönderim sırası, uzman diyetisyen tarafından saptanıyor. Her kutu içinde 10 adet meyve bardağı bulunuyor. Haftada iki gün olmak üzere, toplamda 8 adet kutu gönderimi yapılıyor. Sipariş oluşturulduktan sonra abonelik aktif hale geliyor ve 2 iş günü sonra sistem otomatikman işlemeye başlıyor.

Mevsimine göre seçilen meyvelerin teslimatı meyve tüketim saati olan 14:00-17:00 arasında yapılıyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok