Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Zeytin hasadında özel bir deneyim yaşayın

Bodrum’un eşşiz doğasıyla iç içe bir yaşam alanı yaratmak için özenle düzenlenmiş yamaca kurulmuş, zeytin ağaçları ve çam ormanlarıyla çevre...

Bodrum’un eşşiz doğasıyla iç içe bir yaşam alanı yaratmak için özenle düzenlenmiş yamaca kurulmuş, zeytin ağaçları ve çam ormanlarıyla çevrelenmiş Mandarin Oriental, Bodrum, Kasım ve Aralık aylarında misafirlerini zeytin hasadına davet ederek özel bir deneyim yaşatıyor.

Bu özel program kapsamında konuklar, açık mutfak konseptine sahip Sofra Restaurant’ın konforlu yemek salonunda veya Ege Denizi’nin nefes kesen manzarasını kucaklayan odalarında kahvaltı yaparak güne başlıyor. Ardından Mandarin Oriental, Bodrum’u çevreleyen zeytin ağaçlarından, kendi elleriyle topladıkları zeytinlerle, Milas’ta konumlanan Hatice Teyze’nin zeytinyağı üretim fabrikasına gitmek üzere yola çıkıyorlar.

Hatice Teyze’nin Milas’taki fabrikasinda üretilen Soğuk Sıkım, Erken Hasat ve Natürel Sızma Organik Zeytinyağları, son yıllarda özel bakıma alınmış 1500 ağaçtan özenle toplanan zeytinlerin hasadından elde ediliyor.

Mandarin Oriental, Bodrum misafirleri, bu fabrikada benzersiz bir deneyim yaşayarak, hem topladıkları zeytinlerin zeytinyağına dönüşme sürecine tanıklık edip hem de bu özel lezzetleri deneyimleme şansına sahip oluyor. Fabrikadan kendilerine hediye edilen zeytinyağı ile ayrılan konukları otelde ise farklı bir sürpriz bekliyor. Mandarin Oriental, Bodrum’un ana resort binasında yer alan Sofra Restaurant’ta, otelin şefleri tarafından zeytinyağı ile yapılmış nefis lezzetteki yemekler, konukların damak zevkine sunuluyor.

Resort otelin deneyimli şeflerinin hazırladığı zeytinyağlı tariflerden oluşan yemek kitabı ise iki günlük bu özel programı taçlandıran hediyeler arasında.
Fav

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok