Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Damaklara Meze Ziyafeti

Kebap anlayışına yepyeni bir soluk getiren “KEBAPÇI” et ve kebap konusundaki uzmanlığının yanı sıra atom, köz meze ve kabak tarator gibi öze...

Kebap anlayışına yepyeni bir soluk getiren “KEBAPÇI” et ve kebap konusundaki uzmanlığının yanı sıra atom, köz meze ve kabak tarator gibi özel mezeleri ile de farklılığını ortaya koyuyor.

İştah açan mezeler

Lezzetiyle olduğu kadar sunumuyla da fark yaratan KEBAPÇI’da, servis edilen mezeler damaklarda unutulmaz tatlar bırakacak kadar iddialı ve lezzetli. Antep fıstığı, taze nar ve ev yapımı nar ekşisiyle tatlandırılan “Atom”, birecik patlıcanı ve al biberin közlenmesiyle hazırlanan “Köz meze”, kabak sevmeyenleri bile lezzetine tutkun hale getiren bol cevizli, özel süzme yoğurtlu ve dereotlu “Kabak tartor” lezzet tutkunlarının iştahını açıyor.

Modern ve gelenekseli bir arada sunuyor

Geleneksel kebap anlayışına bağlı kalarak, kendine has yorum ve yeniliklerle sunulan lezzetlerinin yanı sıra KEBAPÇI, rahat, konforlu ve şık dekorasyonuyla da fark yaratıyor.

İç dekorasyonu, ahşap, bakır ve çiniler kullanılarak oluşturulan KEBAPÇI modern ve gelenekseli bir arada yaşatarak sıcak ve samimi bir atmosfer sunuyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok