Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Pakmaya’dan üç yeni Türk tatlısı

Ramazan ayında damla sakızlı muhallebi, sütlaç ve keşkül ile Türk tatlıları pazarına giren Pakmaya, aynı kategorideki 3 yeni ürününü tüketic...

Ramazan ayında damla sakızlı muhallebi, sütlaç ve keşkül ile Türk tatlıları pazarına giren Pakmaya, aynı kategorideki 3 yeni ürününü tüketicinin beğenisine sundu. Geleneksel Türk tatlıları olan aşure, supangle ve tavuk göğsü üçlüsünden oluşan ürünleri tüketici ile buluşturan Pakmaya, yıl sonuna kadar aynı kategoride yeni ürünler geliştirecek.

İki yıl önce girdiği pişirme ve toz tatlı pazarında 30’a yakın ürünü ile yüzde 15 pay almayı başaran, dünyanın 3 büyük maya üreticisinden biri olan Pakmaya, Türk tatlıları ile de tüketicilerin beğenisini kazanmaya devam ediyor. Haziran ayında muhallebi, sütlaç ve keşkül üçlüsünden oluşan Türk tatlıları ürün grubunu piyasaya sunan Pakmaya, bu seriye 3 yeni çeşit ekleyerek pazardaki yerini aldı.

Tanışma fiyatı ile piyasada

Ekim ayı itibarı ile geleneksel tatlar olan supangle, aşure ve tavukgöğsü ürünlerini piyasaya sunacak olan Pakmayayeni tatlar için ‘Tanışma Fiyatı' adı altında özel bir fiyat seçeneği sunacak. Pakmaya’nın yeni ürünlerinden biri olan aşure zengin içeriği, bol malzemesi ve yapım kolaylığı ile uzun uğraşlar alan bu tatlıyı pratik bir şekilde hazırlama imkanısağlıyor. Ürün, yoğun kıvamdan hoşlananlar için süt karışımı, daha sulu sevenler için ise su karışımı ile 2 farklı pişirme alternatifisunuyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok